Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

ΟΡΑΣΗ. ΕΝΑΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Από το 1997 και με πάνω από  χρόνια εμπειρίας στην παροχή υπηρεσιών εκτύπωσης ποιότητας με εξαιρετικά ταχεία ανάπτυξη. 
Διαθέτουμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε συστήματα εκτύπωσης και φινιρίσματος και εξοπλισμό που μπορεί να εγγυηθεί απίστευτα αποτελέσματα ότι και αν ζητήσετε. Είμαστε σε θέση να παραδώσουμε επαγγελματικές κάρτες αυθημερόν ή folders την επόμενη εργάσιμη. Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σε υπηρεσίες εκτύπωσης η Όραση μπορεί να προσφέρει μια λύση πλήρως προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις σας.
Η εταιρεία μας πρόσφατα συγχωνεύτηκε με το www.epaggelmatikes-kartes.com και απέκτησαν νέο ενιαίο τιμοκατάλογο.

ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΕΝΤΥΠΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ.

Η ποιότητα στις εκτυπώσεις είναι πλέον μετρήσιμη. 
Στην Όραση όλη η διαδικασία σχεδιασμού για παραγωγή και εκτύπωση εντύπων από την εισαγωγή δεδομένων μέχρι την εκτύπωση του τελικού εντύπου ελέγχεται αυστηρά. Οι εκτυπωτικές μηχανές μας βαθμονομούνται (calibration) καθημερινά. Στην όραση δεν έχει σημασία τι παραγγείλατε.Επαγγελματικές κάρτες, Flyers, Folders, διαφημιστικά φυλλάδια, επιστολόχαρτα, ημερολόγια, έντυπα, Μπλοκ, συνταγολόγια, φάκελοι, χριστουγεννιάτικες κάρτες αλλά και κάθε παραγγελία σας είναι στα σωστά χέρια

"ΕΧΩ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΓΟΥΣΤΟ. Μ' ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ" 
(OSCAR WILDE).
Η Όραση για όλους εμάς, είναι αυτό ακριβώς που ζητούσαμε και βρισκόμαστε σ' αυτή όχι για βιοποριστικούς, αλλά για προσωπικούς λόγους.
Τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους.Τι εκτυπώνουμε

Περισσοτερες εκτυπωσεις