Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Οδηγίες παραγγελίας On-Line

Διαλεξτε την κατηγορια εντυπου που σας ενδιαφερει
και βρειτε το εντυπο που σας ταιριαζει

Βημα 1ο:
α. Πατήστε το εικονίδιο παραγγελία που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στον κωδικό του εντύπου που σας ενδιαφέρει ή

Εισάγετε τον κωδικό του εντύπου: 

β. επιλέξτε On-line σχεδιασμό και περιμένετε μέχρι να το πρόγραμμα σχεδίασης φορτώσει πλήρως στον υπολογιστή σας. Ο χρόνος φόρτωσης εξαρτάται από την ταχύτητα της πρόσβασης σας στο Internet αλλά και από την κίνηση στον server μας. Ίσως χρειαστούν και 40 έως 50 δευτερόλεπτα μέχρι να φορτωθεί πλήρως το πρότυπο της κάρτας που επιλέξατε.

γ. Επιλέξτε το κείμενο που σας ενδιαφέρει Π.χ. Όνομα Επίθετο και από το εργαλείο κείμενο πληκτρολογήστε το ονοματεπώνυμό σας. Συνεχίστε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο για όλα τα κείμενα μέχρι να δημιουργήσετε τo έντυπο της αρεσκείας σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την χρήση του προγράμματος πατήστε εδώ.

δ. Βεβαιωθείτε ότι το έντυπό σας δεν έχει κάποιο ορθογραφικό ή οποιοδήποτε άλλο λάθος και τσεκάρετε την δήλωση συμμόρφωσης και πατήστε το κουμπί Ολοκλήρωση Παραγγελίας

Βημα 2ο:
α. Συμπληρώστε όλα τα στοιχεία επικοινωνίας που θα χρειαστούν για την αποστολή της παραγγελίας σας. Για την έκδοση τιμολογίου είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία σωστά όπως ΑΦΜ και Δ.Ο.Υ.

Βημα 3ο:
α. Επιλέξτε την ποιότητα χαρτιού που σας ενδιαφέρει .
β. Επιλέξτε τεμάχια και τιμή. Οι τιμές έχουν άμεση εξάρτηση από την ποιότητα που θα επιλέξετε.
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας πληκτρολογείστε τον αριθμό κινητού σας έτσι ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για την κατάσταση της παραγγελία σας σε όλα τα στάδια.
Για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας πατήστε αποστολή.

Ολοκλήρωση παραγγελίας:
Στα επόμενα 2 λεπτά θα λάβετε e-mail με σημαντικές πληροφορίες για την κατάσταση της παραγγελίας σας αλλά και το δείγμα εκτύπωσης του εντύπου σας. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να ελέγξετε το φάκελο με την ανεπιθύμητη αλληλογραφία σας. Για οποιοδήποτε πρόβλημα ενημερώστε μας στο info@orasi.gr ή στο 210 2710312.
Η παραγγελία σας προωθείται άμεσα προς εκτύπωση.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: