Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Οδηγίες παραγγελίας Off-Line

Διαλεξτε την κατηγορια εντυπου που σας ενδιαφερει
και βρειτε τον κωδικο εντυπου που σας ταιριαζει

Βημα 1ο:

α.Πατήστε το εικονίδιο παραγγελία που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στον κωδικό του εντύπου που σας ενδιαφέρει και επιλέξτε Off-line σχεδιασμό

β. Συμπληρώστε όλα όποια στοιχεία που θα μας βοηθήσουν να σχεδιάσουμε σωστά το έντυπό σας

β. Στο αρχείο μακέτας μπορείτε να ανεβάσετε το αρχείο σας Πχ το λογότυπο σας ή μια φωτογραφία. Αν έχετε περισσότερα από ένα αρχείο θα χρειαστεί να τα κάνετε ένα συμπιέζοντας σε μορφή zip ή rar. Σε καμία περίπτωση το αρχείο σας δεν πρέπει να ξεπερνάει το 10mb

δ. Στις οδηγίες μακέτας μπορείτε να συμπληρώσετε όλες τις οδηγίες που θα χρειαστεί το ατελιέ μας έτσι ώστε να φτιάξει σωστά την μακέτα της κάρτας σας όπως έξτρα κείμενο που θέλετε να αναγράφεται, αλλαγές χρωμάτων ή αλλαγή γραμματοσειράς ή πληροφορίες για τυχόν 2η όψη.

Βημα 2ο:
α. Συμπληρώστε όλα τα στοιχεία επικοινωνίας που θα χρειαστούν για την αποστολή της παραγγελίας σας. Για την έκδοση τιμολογίου είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία σωστά όπως ΑΦΜ και Δ.Ο.Υ.

Βημα 3ο:
α. Επιλέξτε την ποιότητα χαρτιού που σας ενδιαφέρει .
β. Επιλέξτε τεμάχια και τιμή. Οι τιμές έχουν άμεση εξάρτηση από την ποιότητα που θα επιλέξετε.
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας πληκτρολογείστε τον αριθμό κινητού σας έτσι ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για την κατάσταση της παραγγελία σας σε όλα τα στάδια.
Για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας πατήστε αποστολή.

Ολοκλήρωση παραγγελίας:
Στα επόμενα 2 λεπτά θα λάβετε e-mail με σημαντικές πληροφορίες για την κατάσταση της παραγγελίας σας αλλά και το δείγμα εκτύπωσης του εντύπου σας. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να ελέγξετε το φάκελο με την ανεπιθύμητη αλληλογραφία σας. Για οποιοδήποτε πρόβλημα ενημερώστε μας στο info@orasi.gr ή στο 210 2710312.
Η παραγγελία σας προωθείται άμεσα προς εκτύπωση.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: