Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ημερολόγιο Τοίχου Σπιράλ Α3																																																																											Σχήμα 29x42 εκ.																																																		13 Φύλλα σε χαρτί 170γρ Velvet												Εκτύπωση στη 1 όψη																																																		Πλάτη από χαρτόνι 300γρ Κουσέ				Μεταλλικό σπιράλ												Μεταλλικό κρεμαστάκι 																																																																																							Μπορούμε να τυπώσουμε από δική σας έτοιμη μακέτα ή να σχεδιάσουμε για εσάς το έντυπο που χρειάζεστε.												Η εκτύπωση των εντύπων μπορεί να είναι είτε ψηφιακή είτε offset ανάλογα τα τεμάχια και τις απαιτήσεις της μακέτας.																																																																										Τα ημερολόγια που παρουσιάζουμε είναι ενδεικτικά																									Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί το ημερολόγιο που θέλετε.

Ημερολόγια - Τοίχου σπιράλ ή καρφίτσα
Κωδικός: WS.2942.13

Ημερολόγιο Τοίχου Σπιράλ Α3

  • Σχήμα 29x42 εκ.
  • 13 Φύλλα σε χαρτί 170γρ Velvet
  • Εκτύπωση στη 1 όψη
  • Πλάτη από χαρτόνι 300γρ Κουσέ
  • Μεταλλικό σπιράλ
  • Μεταλλικό κρεμαστάκι 

Μπορούμε να τυπώσουμε από δική σας έτοιμη μακέτα ή να σχεδιάσουμε για εσάς το έντυπο που χρειάζεστε.
Η εκτύπωση των εντύπων μπορεί να είναι είτε ψηφιακή είτε offset ανάλογα τα τεμάχια και τις απαιτήσεις της μακέτας.

Τα ημερολόγια που παρουσιάζουμε είναι ενδεικτικά
Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί το ημερολόγιο που θέλετε.


Γιατί η εκτύπωση Ημερολογίων Τοίχου είναι σημαντική για την επιχείρησή σας;

Τα ημερολόγια τοίχου αποτελούν ένα από τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία διαφήμισης για μια επιχείρηση. Εκτός από την πρακτική τους χρηστικότητα στην καθημερινή ζωή, τα ημερολόγια τοίχου είναι επίσης ένας εξαιρετικός τρόπος για να προβάλετε την επιχείρησή σας στο ευρύ κοινό.

Καθώς τα ημερολόγια τοίχου κοιτάνε καθημερινά οι πελάτες σας, μπορείτε να προωθήσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας και να ενισχύσετε την επαφή σας με αυτούς. Επιπλέον, η παρουσίαση της επιχείρησής σας μέσω ενός όμορφου σχεδιασμού ημερολογίου τοίχου μπορεί να βοηθήσει στην κατανόηση και την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας της μάρκας σας.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: