Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ημερολόγιο Ατζέντα Lovable 4800 με χάραξη Laser									Σχήμα 14x21 εκ.						Λεβάντα						Εύκαμπτη βιβλιοδεσία						Πυρογραφικό υλικό με απαλή υφή						Στρογγυλές γωνίες						Λάστιχο 			Στο εξώφυλλο του ημερολογίου μπορεί να χαραχτεί το λογότυπο σας.Η χάραξη γίνεται με χρήση laser που αποδίδει όσο το δυνατό καλύτερα τα λογότυπα.			Τα ημερολόγια που παρουσιάζουμε είναι ενδεικτικά και προσφέρονται ανάλογα τη διαθεσιμότητα. Το τελικό αποτέλεσμα ενδέχεται να διαφέρει ανά περίπτωσηΕπικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί το ημερολόγιο που θέλετε.

Ημερολόγια - Ημερολόγια Ατζέντες με χάραξη Laser
Κωδικός: 2004803

Ημερολόγιο Ατζέντα Lovable 4800 με χάραξη Laser

  • Σχήμα 14x21 εκ.
  • Λεβάντα
  • Εύκαμπτη βιβλιοδεσία
  • Πυρογραφικό υλικό με απαλή υφή
  • Στρογγυλές γωνίες
  • Λάστιχο
Στο εξώφυλλο του ημερολογίου μπορεί να χαραχτεί το λογότυπο σας.
Η χάραξη γίνεται με χρήση laser που αποδίδει όσο το δυνατό καλύτερα τα λογότυπα.

Τα ημερολόγια που παρουσιάζουμε είναι ενδεικτικά και προσφέρονται ανάλογα τη διαθεσιμότητα. Το τελικό αποτέλεσμα ενδέχεται να διαφέρει ανά περίπτωση
Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί το ημερολόγιο που θέλετε.


Η εκτύπωση ημερολογίων μπορεί να είναι σημαντική για μια επιχείρηση για διάφορους λόγους:
- Προώθηση της επιχείρησης: Ένα εξατομικευμένο ημερολόγιο με το λογότυπο και τα στοιχεία επικοινωνίας της επιχείρησης μπορεί να λειτουργήσει ως διαφημιστικό εργαλείο που προωθεί την επιχείρηση και αυξάνει την αναγνωρισιμότητά της στο κοινό.
- Δώρο για τους πελάτες: Η προσφορά ημερολογίων ως δώρου στους πελάτες μπορεί να βελτιώσει την επαφή και την σχέση μεταξύ της επιχείρησης και των πελατών της. Επιπλέον, μπορεί να αυξήσει την πιστοποίηση της επιχείρησης και την εμπιστοσύνη των πελατών σε αυτήν.
- Προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών: Στο ημερολόγιο μπορεί να υπάρχουν διαφημιστικά μηνύματα ή εικόνες που προωθούν προϊόντα ή υπηρεσίες της επιχείρησης σε καθημερινή βάση.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: