Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ημερολόγιο Ατζέντα Lovable 4800 με εκτύπωση UV												Σχήμα 14x21 εκ.								Λεβάντα								Εύκαμπτη βιβλιοδεσία								Πυρογραφικό υλικό με απαλή υφή								Στρογγυλές γωνίες								Λάστιχο 					Στο εξώφυλλο του ημερολογίου μπορεί να εκτυπωθεί το λογότυπο σας.	Η εκτύπωση γίνεται με εκτυπωτή UV που αποδίδει όσο το δυνατό καλύτερα τα λογότυπα.				Τα ημερολόγια που παρουσιάζουμε είναι ενδεικτικά και προσφέρονται ανάλογα τη διαθεσιμότητα. Το τελικό αποτέλεσμα ενδέχεται να διαφέρει ανά περίπτωση	Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί το ημερολόγιο που θέλετε.

Ημερολόγια - Ημερολόγια Ατζέντες με εκτύπωση UV
Κωδικός: 2004803

Ημερολόγιο Ατζέντα Lovable 4800 με εκτύπωση UV

  • Σχήμα 14x21 εκ.
  • Λεβάντα
  • Εύκαμπτη βιβλιοδεσία
  • Πυρογραφικό υλικό με απαλή υφή
  • Στρογγυλές γωνίες
  • Λάστιχο
Στο εξώφυλλο του ημερολογίου μπορεί να εκτυπωθεί το λογότυπο σας.
Η εκτύπωση γίνεται με εκτυπωτή UV που αποδίδει όσο το δυνατό καλύτερα τα λογότυπα.

Τα ημερολόγια που παρουσιάζουμε είναι ενδεικτικά και προσφέρονται ανάλογα τη διαθεσιμότητα. Το τελικό αποτέλεσμα ενδέχεται να διαφέρει ανά περίπτωση
Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί το ημερολόγιο που θέλετε.


γιατί η εκτύπωση ημερολογίων είναι σημαντική ?
Η εκτύπωση ημερολογίων είναι σημαντική για πολλούς λόγους. Αρχικά, τα ημερολόγια είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τη διατήρηση της οργάνωσης και του προγραμματισμού του χρόνου.
Επιπλέον, τα ημερολόγια μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μέσο διαφήμισης για μια επιχείρηση.
Μπορείτε να προβάλλετε το λογότυπο και τις πληροφορίες επικοινωνίας της επιχείρησής σας στα ημερολόγια, και να τα διανέμετε σε πελάτες και συνεργάτες ως δώρο.
Επιπλέον, τα ημερολόγια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δώσουν μια εικόνα της εταιρείας σας και των προϊόντων ή υπηρεσιών που προσφέρετε, με φωτογραφίες ή εικονογραφήσεις που αντικατοπτρίζουν την αισθητική και τη φιλοσοφία της εταιρείας σας.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: